Nieuws Limburg De Zigeuner injecteert 2 miljoen in nieuwe vloot

De Zigeuner injecteert 2 miljoen in nieuwe vloot

De Zigeuner injecteert 2 miljoen in nieuwe vloot

Autocarbedrijf De Zigeuner uit Diepenbeek, pas nog in het nieuws met de evacuatie van skitoeristen uit Noord-Italië, heeft meer dan 2 miljoen euro vrijgemaakt voor de aankoop van nieuwe voertuigen. Het gaat om 3 moderne autocars, 5 schoolbussen en 3 aanhangwagens.

Het gaat goed met busbedrijf De Zigeuner. Vorig jaar werd een omzetgroei van 4% geboekt, wat het totaal op zo’n 14 miljoen doet uitkomen. In tijden van populaire, goedkope vliegtuigtickets, is dat een mooie prestatie. Zaakvoerder Rik Vanheusden blijft ook in tijden van de Corona-crisis volop investeren: “Dat moeten we doen willen we de Euro 6-normen behalen en onze klanten de moderne service bieden die ze verwachten.”

Zo werden er zopas 8 nieuwe bussen en 3 aanhangwagens gekocht. “De 3 nieuwe touringcars worden ingezet voor zelf georganiseerde buitenlandse reizen en voor groepen die het voertuig afhuren”, aldus Vanheusden. “De aanhangwagens dienen voor fietsvakanties of reizen waar de passagiers veel bagage meenemen.”

Het gaat in totaal om een investering van 2 miljoen euro. De afgelopen 2 jaar heeft De Zigeuner al zo’n 5 miljoen gespendeerd aan extra voertuigen en nieuwe gebouwen. “We zijn klaar voor de toekomst”, besluit de enthousiaste zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.