Nieuws Limburg Deckers onder dak bij denkers

Deckers onder dak bij denkers

Deckers onder dak bij denkers

Kristie Deckers, tot voor kort coördinator van het streekfonds Een Hart voor Limburg, gaat een nieuwe uitdaging aan. De Zonhovense gaat het R&D-team van de KU Leuven versterken.

Een Hart voor Limburg is in de provincie gekend als leidend platform voor de inzameling en verdeling van middelen die ten goede komen aan kwetsbare kinderen. Heel wat Limburgse bedrijven en prominenten zetten hier al 18 jaar lang de schouders onder, wat resulteert in de ondersteuning van honderden impactvolle projecten.

Het streekfonds werd de afgelopen jaren operationeel aangestuurd door coördinator Kristie Deckers. Ze zette diverse fundraisers mee op de kaart als Rond-Je Limburg, Thanks & Connect of de WAW-diners. “Een Hart voor Limburg heeft de afgelopen 18 jaar een wereld van verschil gemaakt voor heel wat Limburgse kinderen en jongeren in kwetsbare situaties”, zegt ze. “De inzet en het engagement van de mensen die dit hebben mogelijk gemaakt zijn hartverwarmend. Ik wil dan ook persoonlijk alle partnerbedrijven, sympathisanten en de vele initiatiefnemers via deze weg bedanken.”

Want Kristie Deckers gaat een nieuwe uitdaging aan en start in het research- en developmentteam van de KU Leuven. Intussen zal het streekfonds ook een nieuwe equipe samenstellen om de succesvolle projecten verder te zetten en extra initiatieven uit te werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.