Nieuws Limburg Deens design in nieuwe Hasseltse winkel

Deens design in nieuwe Hasseltse winkel

Deens design in nieuwe Hasseltse winkel

Het Deense designmerk BoConcept heeft dinsdag in Hasselt de eerste Limburgse vestiging geopend. Heel wat notabelen, waaronder de gouverneur, de Deense ambassadeur en de EU-vertegenwoordiger, waren hierbij present. Het is de 4e winkel in ons land voor de internationale meubelketen, die intussen wereldwijd 350 zaken telt in 60 landen. BoConcept heeft niet alleen zitmeubelen, tafels en kasten, maar ook acccessoires voor het interieur.

BoConceptBoConcept bestaat al sinds 1952, toen de 2 Deense timmermannen Jens Ærthøj and Tage Mølholm, hun dressoirkast in productie brachten. Het was Viggo Mølholm, zoon van één van de stichters en huidig voorzitter van de meubelketen, die in Hasselt het officiële startschot voor de nieuwe winkel op de Havermarkt kwam geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.