Nieuws Limburg Deloitte zoekt groeiende technologiekleppers

Deloitte zoekt groeiende technologiekleppers

Deloitte zoekt groeiende technologiekleppers

Dienstverlener Deloitte gaat voor het eerst in België de wedstrijd Technology Fast 50 organiseren. Daarbij wordt op zoek gegaan naar de snelst groeiende technologiebedrijven van de regio. Deloitte wil de winnaars aanmoedigen en hen een internationale etalage aanbieden, waardoor ze in de kijker lopen bij investeerders, klanten en andere interessante contacten. Er zijn diverse onderscheidingen, meer bepaald voor bedrijven die langer dan 5 jaar actief zijn of minder dan 5 jaar (‘Rising Stars’), en voor technologie-ondernemingen volgens sectoren (IT, Clean Tech & energie, biotech, media/internet/telecom). De winnaars nemen bovendien automatisch deel aan de internationale competitie die met alle laureaten wordt gehouden.

Wie aanspraak wil maken op deze onderscheidingen, kan zich registreren via de website tot 31 augustus. In september worden de genomineerden bekendgemaakt, waaruit in de oktober de uiteindelijke laureaten gekozen worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.