Nieuws Limburg Delorge stopt 1 miljoen in vernieuwing carrosserie

Delorge stopt 1 miljoen in vernieuwing carrosserie

Delorge stopt 1 miljoen in vernieuwing carrosserie

De autogroep Delorge-Peerlings heeft zopas een forse investering van 1 miljoen euro afgerond voor de uitbreiding en totale vernieuwing van de carrosserie-afdeling in Borgloon (voormalige Vanheers). “Het is de bedoeling om hier alle carrosseriewerken voor onze hele groep uit te voeren,” zegt gedelegeerd bestuurder Peter Guelinckx (op de foto met Hilde Peerlings). “Voor het wegwerken van kleinere krasjes doen we nog een beroep op een lokale onderaannemer, maar de grote schadegevallen transporteren we naar Borgloon. Daar hebben we om te beginnen 850 m2 extra ruimte gecreëerd. Er zijn nu ondermeer 2 werkplaatsen voor Audi’s uit aluminium, wat redelijk uniek is. Verder hebben we geïnvesteerd in de modernste spuitcabines, een carwash en andere technische installaties. Blikvanger is de strakke, witte epoxyvloer, die de werkplaats op een klinische ziekenhuisomgeving doet lijken.”

Peter-en-Hilde.jpgDe werkplaats schept ook extra banen. “Er zijn al 4 mensen bijgekomen, en we verwachten op termijn nog 4 tot 5 nieuwe aanwervingen,” zegt Peter Guelinckx nog. De vestiging in Borgloon beschikt overigens ook over 80 vervangwagens, die naargelang de noden worden verdeeld onder de klanten van de hele groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.