Nieuws Limburg Delorge wint twijfelaars met extra garantie

Delorge wint twijfelaars met extra garantie

Delorge wint twijfelaars met extra garantie

Als enige VAG-dealer van het land verhoogt Groep Delorge de fabrieksgarantie op nieuwe wagens tot 4 jaar. “In onzekere tijden zoals nu hebben mensen nood aan vertrouwen om een aankoop als een nieuwe auto te doen”, weet Tom Lambert, CEO van het overkoepelende A&M Invest. “Met flexibele en duidelijke formules, waarin ook de overname van de oude wagen én de financiering zit vervat, dragen we bovendien bij aan de verjonging en vergroening van het wagenpark in België.”

Het is geen geheim dat er door de aanhoudende coronaperikelen veel ongerustheid bestaat bij de consumenten. De instabiele situatie zorgt ook voor klanten van nieuwe wagens voor twijfels, waardoor de aankoop soms wordt uitgesteld. Om die onzekerheid weg te nemen, en de klanten toe te laten om zonder zorgen de stap van hun bestaande auto naar een gloednieuw voertuig te maken, heeft Groep Delorge een allesomvattende formule uitgewerkt.

De gekende concessiehouder van automerken als Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Cupra, past hiervoor 3 stappen toe. “In de eerste fase nemen we de huidige wagen van de klant over aan interessante voorwaarden”, aldus Claudio Swijsen, Marketing Manager van Groep Delorge. “Dit gaat erg snel. De verkoper moet niet naar de keuring gaan en is zeker van de juiste prijs en stipte betalingen. Door de grote vraag naar tweedehandswagens, kunnen we momenteel zelfs nog hogere prijzen bieden.” Vervolgens stelt Delorge een financiering samen. “Met Autocredit hebben we hiervoor een aantrekkelijke formule, waarbij de hoogte van de maandelijkse aflossingen en de opties na verloop van het contract, op maat worden besproken”, zegt CEO Tom Lambert (foto). “De restwaarde na 4 jaar ligt op voorhand vast, of de klant nu zelf de wagen koopt na 48 maanden, hem inlevert bij Delorge, of in mindering brengt bij de aankoop van een nieuw voertuig.” Tot slot bevat de nieuwe formule een uitbreiding van de fabrieksgarantie. “De gratis uitbreiding gaat van 2 of 3 jaar (bij Audi) naar 4 jaar, zodat de klant voor de volledige looptijd van zijn contract is verzekerd van een vastgelegde restwaarde én een sluitende garantie.”

“Groep Delorge is de enige VAG-dealer in België die zoveel zekerheid biedt bij de aankoop van een nieuwe wagen”, aldus nog Tom Lambert. “Vandaag rijden er in België 4,8 miljoen wagens rond die gemiddeld 10,8 jaar oud zijn. Via deze formule kunnen we ook hier verjonging en vergroening brengen zonder zorgen voor de klant.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.