Nieuws Limburg Democo bundelt onderhoud in nieuw bedrijf

Democo bundelt onderhoud in nieuw bedrijf

Democo bundelt onderhoud in nieuw bedrijf

Democo Group heeft er met Demtec Services een nieuwe dochteronderneming bij. Binnen deze nieuwe onderhoudsfirma centraliseerde de bouwgroep alle onderhoudsdiensten van de verschillende dochterbedrijven. Demtec Services zal de onderhoudswerken uitvoeren in heel België.

Frank Bollen“Door de onderhoudsafdelingen van AEW, Van Den Briele en Democo samen te voegen, krijgt Democo Group nu een gestructureerde onderhoudsorganisatie,” zegt manager Frank Bollen (foto). “We voeren een ruime waaier van onderhoudsopdrachten uit: van elektrische en sanitaire installaties over HVAC tot zonnepanelen. Daarnaast zal Demtec Services zich ook ontfermen over het onderhoudsluik in de DBFM-projecten die Democo en DMI Vastgoed realiseren.”

“Dankzij deze samensmelting kunnen we vanuit Democo Group meer servicegericht werken,” zegt Theo Helven – verantwoordelijk voor de techniekbedrijven binnen Democo Group. “Zo kunnen we beter inspelen op vragen van bijvoorbeeld grote winkelketens die tientallen vestigingen in beheer hebben,” motiveert hij de oprichting van Demtec Services.

Demtec Services ambieert dit najaar 25 medewerkers in dienst te hebben. Het streefdoel is dit jaar nog een omzet van 2 à 3 miljoen euro te draaien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.