Nieuws Limburg Dennis Vangeneugden neemt afscheid bij Nurama

Dennis Vangeneugden neemt afscheid bij Nurama

Dennis Vangeneugden neemt afscheid bij Nurama

Dennis Vangeneugden heeft zopas zijn functie als oprichter en Managing Partner bij het Hasseltse technologiebedrijf Nurama neergelegd. Daarbij verkoopt hij de meerderheid van zijn aandelen in het bedrijf aan het management en de huidige investeerders. Deze stap kadert in een nieuwe oriëntatie van zijn activiteiten.

Vangeneugden noemt het “een moeilijke, maar weldoordachte beslissing”. “Met veel genoegen heb ik meegewerkt aan de uitbouw van Nurama. We hebben het bedrijf van een veelbelovende startup ontwikkeld tot een groeibedrijf in een heel interessante sector. Echter is er voor mij een punt bereikt om andere professionele horizonten te verkennen. Er zitten heel wat ambitieuze projecten in de pijplijn. Zo ga ik me nog meer focussen op vastgoed- en horecaprojecten in studentensteden en ga ik verder investeren in blockchain-technologie en cryptocurrencies. Op dit moment voel ik niet de behoefte om me te engageren binnen andere bedrijven, al zijn er voorstellen in die richting geweest. Het enige waarover ik nu 100 procent zekerheid heb, is dat ik meer tijd zal vrijmaken voor mijn gezin en in april 2018 zal deelnemen aan de Iron Man van Zuid-Afrika.”

In goede handen

Het bestaande management zal samen met de huidige investeerders de verdere groei van het technologiebedrijf bestendigen. “Nurama is in goede handen en heeft een mooie toekomst. Dit besef geeft me het vertrouwen om mijn rol in het bedrijf op een gepaste manier over te dragen. Hoewel ik operationeel de teugels volledig loslaat binnen Nurama, blijf ik als minderheidsaandeelhouder hun vurigste supporter”, besluit Vangeneugden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.