Nieuws Limburg Derdaele durft opnieuw te investeren

Derdaele durft opnieuw te investeren

Derdaele durft opnieuw te investeren

Nadat Patric Derdaele van bouwbedrijf Derdaele+ in Lommel omwille van de crisis een aantal jaren zijn investeringen op een lager pitje heeft gezet, gaat de portefeuille nu opnieuw open. “Nu alles zeer goed loopt en ons orderboek goed gevuld is, hebben we de voorbije maanden om en bij de 700.000 euro geïnvesteerd in automatisatie, machines en personeel,” zegt Derdaele. “Daarvan plukken we nu al de vruchten, want het positief economisch signaal dat we hiermee uitsturen, wordt heel gunstig onthaald in de markt.”

patric derdaeleDerdaele+ liet het afgelopen kwartaal een groei van 20 procent noteren ten opzichte van 2013. “Bovendien zijn we nu al zeker van bestellingen voor de komende 6 maanden. Projecten die de afgelopen weken werden toegezegd, situeren zich in de automobielsector (Opel in Genk en Skoda in Bilzen), retail (Albert Heijn in Genk en Yellow Park in Geel), de voeding (Loomans in Lommel) en een aantal privéprojecten.”

Derdaele+ heeft bovendien nog een aantal grote dossiers in de pijplijn. “Hierover hopelijk weldra meer goed nieuws,” besluit Patric Derdaele.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.