Nieuws Limburg Derdaele wordt hoofdsponsor Lommels voetbal

Derdaele wordt hoofdsponsor Lommels voetbal

Derdaele wordt hoofdsponsor Lommels voetbal

Industriebouwer Derdaele+ van de Lommelse ondernemer Patric Derdaele, heeft zich bereid verklaard om (co-)hoofdsponsor te worden van Lommel United. Het bedrijf tekende een contract van 2 jaar. Daarmee stopt Derdaele een deel van het marketingbudget, dat tot dusver bijna alleen in de autosport werd geïnvesteerd, nu in het voetbal.

SONY DSC“Wij voelen echter een sterke regionale verbondenheid met Lommel United, aangezien onze kantoren en atelier in Lommel zijn, en het hele bedrijf van hieruit is gegroeid,” aldus Patric Derdaele. “Bovendien voelen we al jaren een grote verbondenheid met de instelling, het sympathieke imago en de mentaliteit van de club. Wij denken dan ook dat dit partnership onze naambekendheid in de regio nog zal verhogen en ons stijgende marktaandeel moet helpen handhaven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.