Nieuws Limburg Derde generatie neemt over bij drukkerij Haletra

Derde generatie neemt over bij drukkerij Haletra

Derde generatie neemt over bij drukkerij Haletra

Na ruime tijd van grondige voorbereiding hebben Werner en Kurt Paredis besloten om het roer van drukkerij Haletra in Houthalen-Helchteren in goede handen over te dragen. Het directiecomité zal voortaan bestaan uit de eerder dit jaar aangetreden CEO Dirk Mewissen, geassisteerd door enerzijds operationeel directeur Raf Smeets en anderzijds de familiale aandeelhouder Dieter Paredis. Dieter is de zoon van Werner, en vertegenwoordigt de derde generatie.

directiecomite Haletra“Het nieuwe directiecomité heeft een duidelijke toekomstgerichte missie en strategie en wil hiermee het succesverhaal van het verleden, verder continueren,” aldus Dieter Paredis. “We onderstrepen dit door een nieuw investeringsprogramma in gang te zetten waarmee we onze ambitie als toonaangevend grafisch bedrijf kracht bijzetten.” Werner Paredis blijft wel actief als voorzitter van de raad van bestuur, terwijl Kurt in goede verstandhouding zijn activiteiten bij het familiebedrijf stopt, om zo ruimte te geven aan de derde generatie. De aandelen blijven voor honderd procent in familiale handen, meer bepaald bij Werner en bij Dieter Paredis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.