Nieuws Limburg Desco bouwt reusachtige toonzaal in Lummen

Desco bouwt reusachtige toonzaal in Lummen

Desco bouwt reusachtige toonzaal in Lummen

Na Lambrechts en Van Marcke in Hasselt, is er nog een derde speler in de sector van sanitair en verwarming die weldra een grote investering zal afronden. Desco, een keten met tot dusver 11 locaties in heel het land, opent aan het Klaverblad in Lummen een toonzaal en magazijn van maar liefst 8.400 m2. De opslagruimte is zo goed als klaar, de showroom zal begin 2012 officieel worden ingehuldigd.

“De vestiging in Lummen wordt meteen één van onze ankerpunten, wat wil zeggen dat we hier ook opleidingen zullen geven en het assortiment nog breder kunnen presenteren,” zegt Kattie Van Hoof van Desco. “Onze mensen uit naburige vestigingen, zoals Diest, of uit de nog op te richten filialen, zullen hier terecht kunnen voor productpresentaties en andere opleidingen. Ook installateurs zullen er vaak over de vloer komen.”

Met de investering, die in de miljoenen loopt, is ook bijkomende tewerkstelling gemoeid. “In de eerste fase denken we aan een tiental bijkomende jobs,” aldus nog Kattie Van Hoof.

Een visualisatie van het nieuwe gebouw in Lummen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.