Nieuws Limburg Desco is klaar voor grote publiek in Lummen

Desco is klaar voor grote publiek in Lummen

Desco is klaar voor grote publiek in Lummen

Sanitair- en verwarmingshandel Desco opent vrijdag officieel de deuren van het gloednieuwe complex in Lummen. Het is al de twaalfde vestiging van Desco, maar wel één van de grootste uit de groep. Aan het Klaverblad in Lummen werden een toonzaal en magazijn van maar liefst 8.400 m2 gebouwd. Er wordt gemikt op zowel particuliere klanten als installateurs.

Nieuw in het concept, is de presentatie per productcategorie. Naast de 60 opstellingen van alle soorten badkamers, kan je in de toonzaal bijvoorbeeld ook alle baden, wc’s, douchebakken, kranen of radiatoren naast elkaar vergelijken (zie foto). “De ervaring leert dat de klanten niet alleen een voorbeeld van het geheel willen zien, maar dus ook per onderdeel een overzicht willen hebben van wat er allemaal beschikbaar is,” zegt marketing- en communicatieverantwoordelijke Kattie Van Hoof.

Er werken momenteel zo’n 13 mensen in Lummen. Bedoeling is dat er een 20-tal extra geëngageerd worden eens de nieuwe vestiging op volle toeren draait.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.