Nieuws Limburg Designdepot Donum doet de deuren dicht

Designdepot Donum doet de deuren dicht

Designdepot Donum doet de deuren dicht

Noëlla Vangeel en Jos Peeters, zaakvoerders van designwinkel Donum in het centrum van Hasselt, hebben beslist ermee op te houden. Vanaf augustus dit jaar gaan ze zich exclusief richten op hun grote winkel in Antwerpen.

Donum bestaat exact 31 jaar in Hasselt. De gekende winkel, gevestigd in het voormalige postgebouw aan de Havermarkt, biedt unieke designspullen aan. Jarenlang was het een komen en gaan van klanten graag iets dieper in de buidel wilden tasten voor spullen met een mooi ontwerp.

Maar de zaakvoerders willen zich nu exclusief richten op hun vestiging in Antwerpen. Daar wilden ze met een conceptwinkel in 2006 het succes van Hasselt nastreven. Het resulteerde in 2014 in de opening van een mega-store, pal in het centrum van de stad (Frankrijklei).

Voor het mooie pand in de Hasseltse binnenstad zal uiteraard een nieuwe bestemming worden gezocht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.