Nieuws Limburg Designer Paul Smith bestelt makreel in Hasselt

Designer Paul Smith bestelt makreel in Hasselt

Designer Paul Smith bestelt makreel in Hasselt

De Engelse top-modeontwerper Paul Smith, die een tijdje geleden nog exposeerde in het Hasseltse modemuseum, heeft voor de klanten van zijn Europese winkels een origineel paascadeau in petto. Bij Chocoladehuis Boon bestelde hij blikjes makreel in chocolade…

In zijn huidige mode-collectie heeft Paul Smith een ontwerp van ingeblikte vis afgedrukt. Het is dat object dat hij nu cadeau wil doen. In chocolade, wel te verstaan. Hiervoor ging hij aankloppen bij meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team van Chocoladehuis Boon in Hasselt. Aangezien Pasen dit jaar op 1 april valt, is het bovendien een leuke link naar de aprilvis. Op de verpakking heeft Paul Smith geschreven: ‘Don’t get caught out this Easter!’.

De klanten van zijn boetieks in Antwerpen, Amsterdam, Luxemburg, Hamburg en Berlijn ontvangen in de paasperiode een chocoladen blikje van Boon. Voor 6,5 euro is het gadget ook los te koop bij het chocoladehuis in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.