Nieuws Limburg Dethier haalt Noordbouw helemaal onder dak

Dethier haalt Noordbouw helemaal onder dak

Dethier haalt Noordbouw helemaal onder dak

Na een overname van Noordbouw in september 2014, neemt Bouwbedrijf Dethier de volgende horde in de integratie van dit Herentalse bouwbedrijf. Vanaf 1 juli 2016 zullen beide ondernemingen verdergaan onder de naam Bouwbedrijf Dethier.

Dethier“Bedoeling van deze volledige fusie is een verdere professionalisering en administratieve vereenvoudiging,” zegt CEO Rob Dethier. “Grote innovatietrajecten, zoals LEAN en BIM, kunnen zo voor het hele bedrijf uitgerold worden. We gaan dus vooral de schaalvoordelen voor onze interne organisatie optimaliseren.” Het laat de groep Dethier bovendien toe om naar keuze te opereren vanuit Alken, Herentals of Londerzeel. “Zo kunnen we ook geografisch verder groeien.”

Voor de klanten zal weinig veranderen. “De vestiging in Herentals blijft verder bestaan, onder leiding van Marc Coteur,” aldus nog Rob en Eric Dethier, die intussen met Dries, Vicky en Kevin Dethier de derde generatie in het familiebedrijf verwelkomen.

Bouwbedrijf Dethier telt nu 120 werknemers die samen een omzet van 60 miljoen euro realiseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.