Nieuws Limburg Deuren van Tarzan & Jane zwieren open

Deuren van Tarzan & Jane zwieren open

Deuren van Tarzan & Jane zwieren open

Hier en daar moeten nog enkele kleine dingetjes worden afgewerkt, maar zaterdag zal alles klaar zijn… Dan gaat in Heusden-Zolder de binnen- en buitenspeeltuin Tarzan & Jane open voor het grote publiek. Ondernemerskoppel Filip Struyf en Caroline Carpentier hebben maar liefst 5 miljoen geïnvesteerd in de grootste speeltuin van de Benelux.

De realisatie van Tarzan & Jane heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Er moest onder meer een deal worden gemaakt met een buurtcomité en een last-minute alternatief worden gezocht voor een failliet verklaarde keukenleverancier… Maar: eind goed, al goed. Filip Struyf en Caroline Carpentier zijn klaar om kinderen van 2 tot… 82 jaar te ontvangen. Ook voor de ouders en zelfs grootouders zijn er attracties voorzien in het binnen- en buitengedeelte van de speeltuin.

Horecazaak

De binnenspeeltuin bestaat uit maar liefst 4.000 m2 vloeroppervlakte en beschikt over een peuterzone, een zone op diverse niveaus met allerlei attracties tot 12 jaar, een indoor blacklight mini-golf en een game room. De ouders kunnen in de binnenspeeltuin zelf eten en drinken bestellen in de selfservice of zich begeven naar de afzonderlijke brasserie in het complex. Deze taverne, ook via een aparte ingang voor iedereen toegankelijk, telt 160 zitplaatsen.

Tarzan & Jane heeft buiten nog een extra speelterrein van 11.000 m2. De volledig omheinde buitenspeeltuin is gratis toegankelijk voor iedereen. Betalende buitenactiviteiten zijn een adventure mini-golf en een parcours voor voetbalgolf, allicht uniek in de provincie.

Teambuilding
“We bieden voor groepen diverse all-in formules aan, zoals verjaardagsfeestjes, activiteiten van verenigingen, en zeker ook bedrijfsfeesten”, zeggen Filip Struyf en Caroline Carpentier, de investeerders, bezielers en zaakvoerders van Tarzan & Jane. “De organisatie van teambuilding-activiteiten kan hier perfect.” Het nieuwe bedrijf heeft alvast 15 fulltime medewerkers op de payroll en doet een beroep op een ruime pool van flexibele medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.