Nieuws Limburg Deurwaarders nemen Coca-Cola Hasselt in

Deurwaarders nemen Coca-Cola Hasselt in

Deurwaarders nemen Coca-Cola Hasselt in

Omerus is een associatie van 5 Limburgse deurwaarders (Goeyens, Vyt, Roppe, Vandormael en Daenen), die maandag haar intrek neemt in de leegstaande gebouwen van Coca-Cola in Hasselt. De bottelarij in de Sassstraat was op zoek naar een nieuwe bestemming sinds de frisdrankengigant besloot om een aantal administratieve diensten te centraliseren in Brussel. Er werkten vroeger zo’n 50 mensen in het gebouw.

De nieuwe bewoners zijn dus de 5 deurwaarders, die samen 30 werknemers tellen en door capaciteitsproblemen na de associatie verplicht waren uit te kijken naar een ruimer kader. De vlotte bereikbaarheid, parkeergelegenheid en functionaliteit van het gebouw lagen aan de grondslag van deze locatiekeuze, aldus immokantoor Limburgs Vastgoed, dat beide partijen bij elkaar wist te brengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.