Nieuws Limburg Deusjevoo bedacht concept store Mobistar

Deusjevoo bedacht concept store Mobistar

Deusjevoo bedacht concept store Mobistar

De Genkse interieur- en decorbouwer Deusjevoo heeft in hartje Antwerpen de concept store van Mobistar mogen uittekenen. Een heel belangrijk contract voor beide partijen. Voor Mobistar gaat het immers om hun toplocatie in Vlaanderen, die bepalend is voor het imago dat de telefoonoperator wil uitstralen. En voor Deusjevoo een nationale referentie, die -de al redelijk breed openstaande poort- naar nationale en internationale A-merken, verder moet openbeuken.

mobistar deusjevoo1“De opdracht was duidelijk: een winkelbeleving creëren die de identiteit van Mobistar uitstraalt én gebruik maken van elke vierkante millimeter… Daar zijn we redelijk goed in geslaagd, denk ik. Elk onderdeel van de store staat in functie van de interactie met de klant. Dat kan alleen als je vertrekt van de inhoud, en niet vanuit de vorm.”

Melotte voegt vakmanschap toe
De praktische uitwerking en realisatie gebeurde door de firma Melotte. Zij brachten de ideeën tot werkelijkheid door de technieken erachter uit te dokteren, de materialen te kiezen en de volledige uitvoering te coördineren. Een prachtig voorbeeld hoe creativiteit en vakmanschap samen kunnen smelten… Ook voor Melotte, die trouwens al jaren alle Mobistar-winkels inrichten, was deze concept store dus een mooie referentie.

mobistar deusjevoo2Mobistar zelf was uitermate tevreden met het behaalde resultaat. “Deusjevoo had al hetzelfde voor ons gedaan in Luik, waarna we merkten dat de gemiddelde besteding 20 procent hoger uitkwam. Vandaar dat we het succesrecept in Antwerpen wilden herhalen,” aldus de woordvoerder van het telecombedrijf.

De conceptstore in Antwerpen opent op 23 mei de deuren voor het grote publiek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.