Nieuws Limburg Deusjevoo bouwt beste Batibouw-stand

Deusjevoo bouwt beste Batibouw-stand

Deusjevoo bouwt beste Batibouw-stand

Niet alle stands van Batibouw hadden te lijden onder de vallende ziekte… De prijs voor de beste presentatie ging naar douchebouwer Aqua Concept, dat een beroep deed op de Houthalense standenbouwer en TV-decorsontwerper Deusjevoo. “Niet dat we nu naast onze schoenen gaan lopen, maar we zijn echt wel fier dat onze stand tot de mooiste is uitgeroepen op een beurs met meer dan 1000 nationale en internationale standhouders,” zegt Jo Peters, zaakvoerder van Deusjevoo. “Dat betekent ook dat we het hebben gehaald van vele honderden andere, vaak internationale, standenbouwers.”

De jury loofde de wijze waarop Deusjevoo de producten van Aqua Concept in een heel concept heeft weten te verwerken. De stand is eenvoudig, maar speelt tegelijkertijd heel erg op perspectief en diepte. Jo Peters: “Buiten de vloer en de lange, centrale desk is er geen enkele lijn recht in onze stand. Zo wordt je als het ware naar binnen gezogen en krijg je een extra 3D-effect. De stand blijft tegelijkertijd heel sober zodat alle aandacht naar de producten gaat.”

Deujsevoo bouwt naast grote beursstanden ook decors voor televisie. Het laatste decor van De Premiejagers op Eén is bijvoorbeeld van hun hand. Helpt deze televisieachtergrond om opvallende, prijzenwinnende standen te bouwen? Jo Peters:” We zijn eigenlijk begonnen als een decorbouwer en hebben het ontwerpen en bouwen van grote beursstanden na een tijd aan onze aanbod toegevoegd, omdat er nogal wat gelijkenissen zijn met het ontwikkelen van tv-decors. We proberen een verhaal te vertellen met beeld, een sfeer te scheppen, waarbij de uiteindelijke boodschap op een voetstuk wordt geplaatst. Een tv-decor moet sfeer scheppen maar mag de aandacht niet afleiden van het programma. Hetzelfde geldt voor beursstanden: we moeten de aandacht vestigen op de boodschap, op de producten van onze klant. In die zin helpt het ‘denken in beelden’ dat we kennen van televisie ons zeker bij het ontwerpen van onze standen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.