Nieuws Limburg Deze website groeit naar recordcijfers!

Deze website groeit naar recordcijfers!

Deze website groeit naar recordcijfers!

Goed nieuws vanuit eigen rangen: ons economisch webportaal Made in Limburg heeft volgens de meest recente statistieken recordcijfers laten optekenen. In oktober mocht Made in Limburg.be voor het eerst meer dan 90.000 unieke bezoekers per maand verwelkomen. Het aantal mensen dat fan is geworden van onze pagina op Facebook, gaat naar de 3000. Meer dan 15.000 mensen hebben zich aangemeld om iedere werkdag de gratis nieuwsbrief met de hoofdpunten van Made in Limburg te ontvangen.

Tijdens de 2 jaar dat het platform actief is, werden er meer dan 5000 nieuwsartikels en aankondigingen van activiteiten online geplaatst. Onze lezers hebben op al deze artikels tot dusver maar liefst 5870 reacties geschreven. Hoewel de redactie graag zoveel mogelijk positief ondernemersnieuws brengt, blijkt dat de artikels over de faillissementen steevast het meest gelezen worden…

Wie zich via de site inschrijft voor de nieuwsbrief (rechts bovenaan de home-pagina), krijgt bovendien iedere vrijdag een overzicht met de 10 meest gelezen artikels. Het succes is overigens ook onze commerciële partners niet ontgaan. Tal van ondernemingen hebben zich voor lange tijd geëngageerd om -volledig los van de onafhankelijk aangestuurde redactie- hun merknaam aan Made in Limburg te verbinden. Waarvoor dank, uiteraard.

Wij danken tot slot u, onze lezer, voor de positieve reacties en moedigen u tegelijk aan om tips over belangrijke wetenswaardigheden uit Economisch Limburg te blijven doorsturen (kurt.meers@madeinlimburg.be).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.