Nieuws Limburg Di Nitto investeert miljoen in nieuwe garage

Di Nitto investeert miljoen in nieuwe garage

Di Nitto investeert miljoen in nieuwe garage

Autohandelaar Di Nitto, met meerdere vestigingen in Genk en Dilsen-Stokkem, heeft zowat een miljoen euro geïnvesteerd in de bouw van een nieuwe garage. “Het gaat om een bijkomende vestiging in Dilsen, waar we het merk Kia zullen verkopen,” zegt bestuurder Annamaria Di Nitto. “Een nieuwe stap in onze doelstelling om voor een heel breed publiek een ruim aanbod van privé- en personenwagens te bieden.” Di Nitto heeft nu al merken als Nissan, Mitsubishi, Hyundai en Mazda. Met deze Kia-garage erbij hebben we in ons gamma voor ieder wat wils. Vandaar ook dat we nu sterk staan op vlak van fleet-voertuigen,” aldus nog Annamaria Di Nitto.

De investering gaat tevens gepaard met een gevoelige uitbreiding van het verkoopsteam, en ook in de onderhoudsdienst komen er extra medewerkers.. Bij de officiële opening van de Kia-vestiging werd overigens door de president van Kia Motors België, mr. Tae-Cheol Yang, een Kia uitgeloot die een jaar lang gratis door een klant mag gebruikt worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.