Nieuws Limburg Diem doet er schepje bovenop in Bilzen

Diem doet er schepje bovenop in Bilzen

Diem doet er schepje bovenop in Bilzen

De 40-jarige Diem Huysentruyt van Ons IJshuys in Bilzen werd door het lokale Unizobestuur unaniem verkozen als nieuwe voorzitter “Ik kijk ernaar uit om samen met de bestuursploeg een onmisbare partner te worden voor elke Bilzerse ondernemer”, zegt hij.

Bilzen is altijd al een heel ondernemende stad met veel mooie handelszaken, horeca, diensten- en kmo-bedrijven geweest. Ook vandaag nog. “Onze Bilzerse ondernemers mogen met recht en rede trots zijn op wat ze realiseren”, vertelt Diem Huysentruyt. “Als nieuwe voorzitter van Unizo Bilzen wil ik mee opkomen voor hun belangen, hen samenbrengen en luisteren naar hun noden en behoeften.”

Ook samenwerking en overleg met het stadsbestuur en andere relevante partners staan hoog op het prioriteitenlijstje van Diem Huysentruyt. “Enkel door samen voor een gemeenschappelijk doel te gaan, kunnen we hoge toppen scheren en de Bilzerse troeven nog meer op de kaart zetten. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn bestuursploeg de komende jaren een onmisbare partner te worden voor elke Bilzerse ondernemer.”

Van West-Vlaanderen naar Limburg
Een tiental jaar geleden volgde de West-Vlaming Diem Huysentruyt de liefde naar het verre Limburg. Samen met zijn partner Priscilla runt hij Ons IJshuys in Munsterbilzen. Naast ambachtelijk, kwalitatief en vers bereid ijs kan je in Ons IJshuys ook terecht voor een speciale koffie of een verse Huyswafel. Diem en Priscilla hebben twee kinderen: Manon en Noah. In zijn vrije tijd kan je Diem terugvinden op de skilatten in de Alpen, als skimonitor en reisleider bij Snowtravel. Als het maar koud is dus…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.