Nieuws Limburg Diepenbeeks softwarehuis pakt prijs in Parijs

Diepenbeeks softwarehuis pakt prijs in Parijs

Diepenbeeks softwarehuis pakt prijs in Parijs

IOS International, een softwarehuis uit Diepenbeek, heeft op de internationale beurs ExpoProtection in Parijs, de prijs voor het meest innovatieve product ontvangen. Het gaat om een toepassing die kan gedownload worden op een smartphone of tablet en checklijsten bevat om de veiligheid en het onderhoud in een bedrijf efficiënter te laten verlopen.

CEO Leon Rousseau legt uit: “Het product heet de IOS Mapper Control & Maintenance. Het is een mobiele applicatie waarmee de betrokken medewerker de rondgang in het bedrijf kan starten en op het scherm kan zien welke machines hij moet controleren of onderhouden. Daarna vult hij op het toestel de status ervan in, noteert eventuele mankementen die hersteld moeten worden, en voegt eventueel foto’s toe die handig zijn voor het oplossen van het probleem. Het geheel wordt ook in handige rapporten gegoten.”

“De voordelen zijn dat hiermee efficiënter en goedkoper kan gepland en gewerkt worden. Daar was de jury die ons de prijs toekende alvast van overtuigd. Wij zijn heel fier dat deze ontwikkeling nu internationale erkenning krijgt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.