Nieuws Limburg Diepenbeekse Dirk succesvol in Barcelona

Diepenbeekse Dirk succesvol in Barcelona

Diepenbeekse Dirk succesvol in Barcelona

Barcelona maakt zich op voor de komst van een buitenlandse topper… Dit keer geen nieuw dribbelwonder aan de zijde van Messi, maar een simpele jongen uit Diepenbeek die op de bekendste winkelstraat Paseig de Gracia een nieuwe winkel gaat openen…. Dirk Bikkembergs is hot in Spanje en het ijzer wordt gesmeed als het heet is. Op de straat waar onder meer de bekende huizen Casa Mila en Casa Batlo van architect Gaudi liggen, zal ter hoogte van nummer 99 een flagshipstore van 600 m2 verrijzen.

De nieuwe eigenaars van het merk Bikkembergs (hijzelf verkocht de zaak vorig jaar na financiële problemen aan het Italiaanse Zeis Excelsa) hebben nog meer mondiale plannen: er zouden in 2012 maar liefst 42 nieuwe Bikkembergs-winkels bijkomen. Dirk zelf is nog steeds creatief directeur van het bedrijf, al worden niet alle collecties door hem getekend. Daardoor ruimt de meer sportieve look plaats voor meer gestyleerde heren- en weldra ook dameskledij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.