Nieuws Limburg Digital Talents barst uit zijn voegen: nieuwe locatie

Digital Talents barst uit zijn voegen: nieuwe locatie

Digital Talents barst uit zijn voegen: nieuwe locatie

Het snelgroeiende IT-huis Digital Talents heeft onlangs de verhuisdozen uitgepakt. Het team van Michiel Vanreyten en Niels Welkenhuyzen is intussen 12 mensen sterk, waardoor een grotere locatie nodig was. “We hebben meteen ook geïnvesteerd in de afwerking van het gebouw, aangezien we zo een goede indruk maken bij sollicitanten”, aldus de zaakvoerders.

Digital Talents werd 3,5 jaar geleden opgericht door Michiel Vanreyten. Het idee was simpel: software maken die administratie en bedrijfsprocessen een pak eenvoudiger maakt. “Dat is nog steeds onze core business”, vertelt hij. “We vertrekken van een probleem of wens van de klant, en bouwen een toepassing die de efficiëntie fors verhoogt. Het gaat om maatwerk, in heel uiteenlopende sectoren.” Digital Talents heeft op basis van de afgeleverde projecten ook een framework ontwikkeld met modules voor facturatie, offertes, enzovoort.

“In feite is ons bedrijf in 2016 in een stroomversnelling geraakt”, aldus nog Michiel Vanreyten, die een jaar na de opstart het gezelschap kreeg van Niels Welkenhuyzen. “We zijn toen in 12 maanden tijd van 5 naar 12 mensen gegroeid. Tevreden klanten komen terug en vertellen anderen over ons werk. Dat is nog altijd de beste reclame.”

De forse toename maakte een verhuizing noodzakelijk. “We zijn van de Corda Campus naar een eigen bedrijfspand aan de Kuringersteenweg in Hasselt verhuisd”, zegt de zaakvoerder. “Waar we bij de opstart over 40 m2 beschikten, is dat nu opgelopen tot 350 m2. We hebben meteen gezorgd voor een moderne, warme en inspirerende omgeving, zodat medewerkers en sollicitanten zich meteen thuisvoelen. Want zoals overal is het niet eenvoudig om de juiste mensen te vinden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.