Nieuws Limburg Dikke bestelbon geeft werk aan 30 mensen

Dikke bestelbon geeft werk aan 30 mensen

Dikke bestelbon geeft werk aan 30 mensen

P&V Panels is drie keer als beste uit de bus gekomen in een Europese aanbesteding van Infrabel. Het gaat om contracten van telkens 5 jaar, die werkzekerheid garanderen voor 30 werknemers.

Het is voor de vierde keer dat Infrabel het raamcontract voor de laagspanningsborden en elektrische bedieningsposten met P&V Panels vernieuwt. “Infrabel is al jaren klant bij ons”, zegt Sales & Marketing Director Koen Pellaers. “Maar bij een aanbesteding begint iedereen telkens op gelijke hoogte. Dit is dan ook een nieuwe blijk van vertrouwen. Zeker omdat het een aanbesteding was op Europees niveau.”

Naast een blijk van vertrouwen, geven de hernieuwde contracten P&V Panels ook financiële zekerheid. CEO Joris Vrancken: “Deze drie contracten staan gelijk aan werkzekerheid. Vijf jaar lang zal er voldoende werk binnenkomen voor 30 fulltime medewerkers. Dankzij deze contracten kunnen we onze groei-ambities versnellen. We waren sowieso al op zoek naar nieuwe collega’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer