Nieuws Limburg Diliën Metaalwerken wint mooie onderscheiding

Diliën Metaalwerken wint mooie onderscheiding

Diliën Metaalwerken wint mooie onderscheiding

Diliën Metaalwerken uit Houthalen-Helchteren heeft van de plaatselijke ondernemersclub de jaarlijkse prijs van de meest verdienstelijke onderneming uit de gemeente ontvangen. Het gaat om een prestigieuze prijs die tot dusver werd uitgereikt aan traditierijke familiebedrijven met een uitstraling tot ver buiten de provinciegrenzen. Eerder viel deze onderscheiding ook al te beurt aan Georges Vanherk (Molenheide) in 2010, Herman Bosman sr. (Grafityp) en Armand Paredis (Haletra) in 2011 (postuum), Jef Timmers (TCS) in 2012 en de familie Claes (JBC) in 2013.

Dilien Metaalwerken OCHHDiliën Metaalwerken bestaat al sinds 1941 en wordt vandaag geleid door Pierre Diliën en zijn echtgenote Marie Josee Gielen. Operationeel worden ze bijgestaan door hun drie dochters Els, Inge en Ann, en hun partners. Het bedrijf wist in het laatst gepubliceerde boekjaar (2012) de omzet fors te verhogen van 13,3 naar 17,8 miljoen euro. Er werken zo’n 60 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.