Nieuws Limburg Dilsens onderonsje: V&G hoort nu bij Linssen

Dilsens onderonsje: V&G hoort nu bij Linssen

Dilsens onderonsje: V&G hoort nu bij Linssen

De activiteiten van V&G uit Dilsen-Stokkem, gespecialiseerd in gevelreiniging en natuursteenrenovatie, zijn overgenomen door stadsgenoot Straalwerken Linssen.

Straalwerken Linssen is vooral actief in het stralen van hout en metaal, en dit zowel in hun eigen productiehal als op locatie. V&G zorgt dus voor een uitbreiding van het aanbod en de technieken.

Zaakvoerder Thijs Linssen legt uit: “Met de overname van V&G kunnen we een breder marktsegment aanboren. De technieken om te stralen vullen elkaar perfect aan en zo kunnen we dus alle materialen in eigen beheer bewerken. Buiten deze activiteiten nemen we ook het opschuren van natuurstenen vloeren over van V&G. Hun personeel beschikt over een uitgebreide kennis, waardoor we verder en sneller kunnen groeien.”

Straalwerken Linssen is een familiebedrijf, gerund door vader Geert Linssen en zijn zonen Thijs en Jan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.