Nieuws Limburg Directeur CM Limburg geeft de fakkel door

Directeur CM Limburg geeft de fakkel door

Directeur CM Limburg geeft de fakkel door

Lizy Cosemans, sinds jaar en dag directeur van het regionale ziekenfonds CM Limburg, mag zich sinds 1 augustus ‘gepensioneerd’ noemen. Ze heeft er een carrière van 39 jaar achter de rug.

De 11 Vlaamse regionale ziekenfondsen van CM, waaronder CM Limburg, transformeerden op 1 januari 2022 tot één groot Vlaams CM-gezondheidsfonds. Meteen het signaal om ook de regionale structuren aan te passen. Lizy Cosemans, in dienst bij CM sinds 1983, waarvan de afgelopen 9 jaar als algemeen directeur in Limburg, is sinds maandag met pensioen. Een aderlating voor de organisatie, aangezien Cosemans een belangrijke stempel wist te drukken op het reilen en zeilen binnen de provincie, ook in het socio-economische netwerk waar CM een invloedrijke speler is.

“Ik kijk met veel voldoening terug op vele jaren van boeiende samenwerkingen en veel inzet voor onze CM-leden, in het bijzonder voor hen die de mutualiteit het meest nodig hebben”, aldus de afscheidnemende directeur. “Vol vertrouwen kijk ik ernaar uit dat ons CM -erhaal van ‘zorg dragen voor elkaar’ in Limburg wordt verdergezet.”

De directie in Limburg staat voortaan onder leiding van Benjamin Vandervoort als coördinerend directeur. Vicky Strauven is bevoegd voor Dienst- en Hulpverlening, Ben Mesotten voor Gezondheid, Welzijn en Participatie en Eddy Jacobs neemt het financieel beheer en patrimonium voor zijn rekening.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.