Nieuws Limburg Directeur Norbord kuist zijn schup af

Directeur Norbord kuist zijn schup af

Directeur Norbord kuist zijn schup af

Irvin Coussens, operationeel directeur van Norbord in Genk, verlaat het houtwerkend bedrijf. Hij heeft een nieuw contract getekend bij Spano, een gelijkaardig bedrijf in West-Vlaanderen. “Voor mij is dit een nieuwe uitdaging”, zegt Coussens in een reactie. “Ik krijg daar dezelfde functie als bij Norbord in Genk. Bovendien ligt het bedrijf in dezelfde regio als van waar ik afkomstig ben.” Coussens wordt bij Norbord opgevolgd door Kris Vanherteryck. Vanherteryck was voordien financieel en administratief directeur bij Norbord.

Het is geen geheim dat Coussens het erg moeilijk had met zijn kruistocht om een nieuwe milieuvergunning voor Norbord te bekomen. Die is er uiteindelijk na intensieve procedures toch gekomen, waarmee de directeur het bedrijf met opgeheven hoofd kan verlaten. Dat doet hij overigens om privéredenen, zo laat hij nog weten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.