Nieuws Limburg Directeur VDAB Limburg maakt overstap naar H.Essers

Directeur VDAB Limburg maakt overstap naar H.Essers

Directeur VDAB Limburg maakt overstap naar H.Essers

Jo De Cock, zowat 1,5 jaar geleden aangesteld aan directeur van VDAB Limburg, maakt de overstap naar de logistieke dienstverlener H.Essers. Daar zal ze de HR-dienst versterken, voornamelijk voor de expansie van de buitenlandse activiteiten.

De Cock werd destijds aangesteld als opvolger van Frank Vols, die tijdelijk VDAB Limburg had geleid. Ze trof hier naar eigen zeggen een organisatie van harde werkers aan die een positief effect hadden op de dynamiek van de Limburgse arbeidsmarkt. Enkele maanden geleden zei ze nog in een interview met Jobat: “Bijna alle parameters evolueren in de goede richting. Het is in die omstandigheden erg fijn om deze job te doen. Ik vind het heel divers en plezant, met veel uitdagingen voor de boeg. Ik ben het beste bewijs dat verandering van lucht je carrière een boost kan geven.”

Maar nu kiest ze terug voor het bedrijfsleven, en wel bij de nummer 1 in de logistiek: H.Essers. Ook voordien had Jo De Cock al het algemeen management en het hr-beleid in logistieke ondernemingen gedaan, onder meer bij Toyota en in ziekenhuizen.

Als tijdelijke opvolger wordt Tinne Lommelen aangesteld. Zij koos een tijd geleden voor een overstap van de UHasselt naar VDAB en is daar aan een blitzcarrière bezig. Het zou niet verwonderen dat zij na haar periode als interim-directeur zich kandidaat zou stellen om benoemd te worden als definitieve numero uno bij VDAB Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.