Nieuws Limburg Directie Lambrechts speelt zelf magazijnier

Directie Lambrechts speelt zelf magazijnier

Directie Lambrechts speelt zelf magazijnier

De directie van sanitair- en verwarmingsgroothandel Lambrechts in Genk heeft maandag tijdens de staking zelf de handen uit de mouwen gestoken om klanten tijdig te kunnen beleveren de dienstverlening aan de klanten te voorzien.

“Ook binnen ons bedrijf waren er een aantal mensen die wilden actie voeren, dat is een individuele keuze die wij respecteren”, zegt gedelegeerd bestuurder Jeffry Lambrechts. “Maar we wilden wel voorkomen dat de actie invloed zou hebben op de klantenleveringen of de service. Daarom hebben alle directieleden en managers besloten om hun veiligheidsschoenen en werkkledij aan te trekken en de handen uit de mouwen te steken. Alle vergaderingen en meetings van gisteren werden geschrapt.”

Volgens Lambrechts was één en ander ook zeer leerzaam. “We hebben ons best goed geamuseerd, maar ook veel geleerd. Het is altijd goed om een naar de basis terug te keren”, aldus nog Lambrechts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.