Nieuws Limburg Diresco en Ridley 'meest beloftevolle' bedrijven

Diresco en Ridley 'meest beloftevolle' bedrijven

Diresco en Ridley 'meest beloftevolle' bedrijven

Vlaams minister-president Peeters heeft de nominaties bekendgemaakt voor de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011’. Bij de 4 finalisten zijn ook 2 Limburgse bedrijven, met name Diresco in Genk en Race Productions (Ridley-fietsen) uit Beringen.

Diresco is het bedrijf uit Opglabbeek van de familie Schelfhout, waar kwartscomposiet wordt gemaakt om bijvoorbeeld keukentabletten te produceren. Dankzij grote investeringen heeft Diresco de ambitie om te verdubbelen in omvang. Race Productions is de onderneming die vooral bekend is van de Ridley-racefietsen, onder meer te bewonderen in het Pro-Tour-team Vancansoleil. Zaakvoerder Jochim Aerts viel recent nog in de prijzen als Jonge Ondernemer van het Jaar.

‘De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming’ is intussen aan zijn 6de editie toe. Hiermee wil de Vlaamse Regering een onderneming belonen die zich duidelijk manifesteert als beloftevolle groeier. De genomineerden beantwoorden aan de selectiecriteria opgesteld door de professionele jury, onder leiding van Geert Noels, en zijn stuk voor stuk snelgroeiende ondernemingen die in volle ontwikkelingsfase zijn en met minimum 10% van het bedrijf in handen zijn van het Belgische management.

Kris Peeters zal op 11 oktober de uiteindelijke winnaar bekendmaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.