Nieuws Limburg Dirix stopt kwart miljoen in spuitcabines

Dirix stopt kwart miljoen in spuitcabines

Dirix stopt kwart miljoen in spuitcabines

Dirix Damage Facilities, een bedrijf uit Sint-Truiden dat voertuigen herstelt na schade, heeft zowat een kwart miljoen euro uitgegeven aan nieuwe, milieuvriendelijke apparatuur. “Het gaat om twee volledig frequentiegestuurde spuitcabines op aardgas en een persluchtinstallatie,” zegt zaakvoerder Luc Beckers. “Ze voldoen niet alleen aan de strengste normen, maar reduceren ook de CO²-uitstoot van ons bedrijf.” Volgens Beckers is de investering geen evidentie, aangezien de tendens in de sector eerder negatief is.

Dirix Spuitcabines“We roeien tegen de stroom in door onze business te verbreden,” aldus de zaakvoerder. “We zijn geëvolueerd van een carrosseriebedrijf, dat alleen herstellingen deed, tot een volledig managementbureau voor ieder schadegeval. Dat wil zeggen dat een team van schade-experten en juridische raadgevers hebben samengesteld om de slachtoffers van schade te begeleiden. Zo handelen we nu het hele dossier af.”

Dirix Damage Facilities maakt zich overigens sterk dat de toepassing van efficiëntere hersteltechnieken de gemiddelde schadelast verlaagt en zo een concurrentieel voordeel betekent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.