Nieuws Limburg Dirk Degraen wil bedrijfsmensen op schoolbanken

Dirk Degraen wil bedrijfsmensen op schoolbanken

Dirk Degraen wil bedrijfsmensen op schoolbanken

Naast de bekommernissen over het behalen van Play Off 1, loopt KRC Genk-directeur Dirk Degraen regelmatig te piekeren over ‘de jeugd van tegenwoordig’. De jonge voetballers die hij dagelijks in zijn kantoor ziet passeren, vormen uiteraard een uitzondering op het grote studentenpubliek dat hij donderdag in de KHLim voor de voeten krijgt. Degraen zal er de studenten diets proberen te maken dat opleiding een permanent gegeven is, waar een maximale zorg aan moet besteed worden. Die visie over levenslang leren trekt hij ook door naar het bedrijfsleven, dat constant in de weer moet zijn om nieuwe trends en technieken te detecteren en toe te passen.

Steeds meer studenten, maar ook managers van bedrijven, beginnen die noodzaak in te zien. Vandaar dat de KHLim een uniek overzicht met postgraduaten, aanvullende korte opleidingen, schakelprogramma’s en bachelor-na-bacheloropleidingen heeft samengesteld. Deze opleidingenbeurs (van 13 tot 18u in de KHLim) lokt traditioneel ook veel hr-managers en andere bedrijfsverantwoordelijken die binnen het aanbod van de hogeschool een passend traject voor zichzelf of hun medewerkers laten uitstippelen.

Aan de opleidingenbeurs is ook een jobbeurs gekoppeld, alsook een programma met allerhande workshops rond loopbaanopportuniteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.