Nieuws Limburg Dirk Hermans geeft fakkel door bij Vertelpunt

Dirk Hermans geeft fakkel door bij Vertelpunt

Dirk Hermans geeft fakkel door bij Vertelpunt

Bij communicatiebureau en uitgeverij Vertelpunt in Bree is een wissel van de macht op komst. Dochter Marijke (35) gaat op termijn de zaak overnemen van haar vader en oprichter Dirk Hermans. Hij begon tien jaar geleden met Vertelpunt.

Het bedrijf is enerzijds gespecialiseerd in bedrijfscommunicatie, met disciplines als copywriting, online en offline communicatie en het opstellen en van bedrijfsbrieven.
“Ik wil vanuit mijn academische ervaring vooral een aantal activiteiten toevoegen aan Vertelpunt”, zegt Marijke Hermans. “Ik denk dan vooral aan digitale marketing, search engine optimization (SEO) en het inzetten van sociale media.”

Daarnaast is Vertelpunt ook een uitgeverij van nicheboeken, die digitaal in alle oplages gedrukt worden. Ook die tak zal Marijke Hermans overnemen. Haar achtergrond als bachelor in bedrijfscommunicatie, bachelor in cultuurwetenschappen, onderzoeksmaster in cultuurwetenschappen en doctor in de wetenschappelijke sociologie, moeten haar op weg helpen. “Maar ik heb altijd graag geschreven, daar ben ik goed in. Vandaar mijn beslissing om Vertelpunt verder te zetten”, zegt ze.

Ex-journalist Dirk Hermans is een trotse vader. “Het doet altijd deugd om te zien hoe je dochter in de voetsporen treedt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.