Nieuws Limburg Dit is ons nieuwe magazine!

Dit is ons nieuwe magazine!

Dit is ons nieuwe magazine!

Vers leesvoer voor een verlengd weekend: het mei-nummer van Made in Limburg Magazine! We schreven opnieuw een hele hoop boeiende artikels voor u bij elkaar. Downloaden kan via de app (Google Play en App Store) en via de webreader op deze link. De rechtstreekse link naar ieder artikel vind je hieronder:

– Starten doen we traditioneel met het overzicht van de 5 meest gelezen artikels van de voorbij maand.
– Als CEO hebben we Francis Wanten binnenstebuiten gedraaid. Benieuwd hoe de baas van Comfort Energy én Voka-voorzitter zijn onderneming leidt? Klik dan hier.
– Jonas Coenen werkte een jaar lang aan de renovatie van een groot bedrijfsgebouw. Vlak daarna legde een brandstichter het hele pand in de as. Over vallen en opstaan…
– Het aantal jobs in Limburg stijgt spectaculair sterker dan in de rest van Vlaanderen. We verzamelden enkele grafieken over die evolutie.
– Awards, onderscheidingen, eretekens en andere prijzen: in welke mate is de jury onafhankelijk om de winnaars aan te duiden? Nattevingerwerk of objectieve keuzes? Spraakmakend!
– Alex Verbeeck moet eigenlijk niet meer hard werken na de verkoop van zijn bedrijf ELGB. Toch is hij nog dagelijks heel actief als ondernemer. Zijn verhaal leest u hier.
– Onze fotograaf was te gast op een besloten werkvergadering van de Groeigazellen bij Voka Limburg. In de reportage van het bedrijfsbezoek en etentje herkent u zeker bekende Limburgse ondernemers!
De toekomstdenker van deze maand is Mark Vanlook: hij voorspelt de impact die drones zullen hebben op diverse sectoren. Visionair!
– Jo Massoels ruilde een jaar geleden Hasselt voor Göteborg. Zijn verhaal over het leven en werk in Zweden, leest u hier!
U ligt wakker van… bouwperikelen? Carglass bouwt al vele jaren met steeds dezelfde partner. Dat is ook zo voor het nieuwe hoofdkantoor in Hasselt.
– Manfred is de naam van totaal vernieuwend concept voor kasten. Op basis van reiskoffers en flightcases maakt het Tongerse bureau Magix u kast helemaal op maat. Product Made in Limburg!
– Vooraleer u aan de zomervakantie begint te denken: wij onderzochten 3 types van zakelijke koffers die u mee in het vliegtuig kunt nemen voor uw volgende businesstrip. Voor u getest!
– Afsluiten doen we zoals steeds met onze column. Deze keer gaat het over klantenservice. Afin, eigenlijk over het gebrek daar aan.

Geniet van onze bijdragen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.