Nieuws Limburg Docenten UHasselt helpen Mercuri Urval aan prijs

Docenten UHasselt helpen Mercuri Urval aan prijs

Docenten UHasselt helpen Mercuri Urval aan prijs

Erik Colemonts en Wout Van Impe, Business Consultants bij Mercuri Urval Limburg, zijn door de Universiteit Hasselt aangezocht om daar het vak Business HR te gaan doceren. “Het gaat om de voortgezette opleiding Bedrijfskunde voor professionelen met een academisch masterdiploma in een niet-economische richting,” legt Wout Van Impe (rechts op de foto) uit. “Het is de bedoeling om hen met een business-gerichte blik naar HR te leren kijken en de impact te leren managen van die bedrijfseconomische factoren op menselijk gedrag en dus op resultaten.”

Dat beide heren hiervoor werden gevraagd, heeft misschien te maken met de award voor Best Search & Selection Company 2011 die Mercuri Urval zopas wist binnen te halen. “Het team in Limburg heeft hier zeker toe bijgedragen aangezien wij de sterkste groei van alle Belgische vestigingen wisten op te tekenen,” aldus nog Van Impe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.