Nieuws Limburg Dochter uit ondernemend gezin plots overleden

Dochter uit ondernemend gezin plots overleden

Dochter uit ondernemend gezin plots overleden

Group Bruno meldt het plotse overlijden van Clarissa Bruno, dochter van zaakvoerder Giuliano Bruno en zijn echtgenote Paola Pagnotta.

“We zijn zeer aangeslagen door het plotse overlijden van onze dochter Clarissa”, zegt Giuliano Bruno, gekend als uitbater van de restaurants Guliano (Hasselt, Maasmechelen en Genk), en van de tankstations en Food Corners van Group Bruno. “We krijgen massaal veel steunbetuigingen en dat doet ons deugd. Mijn echtgenote Paola (van Autogroep Pagnotta), dochter Alessandra en alle andere naasten waarderen ten zeerste alle tekenen van rouwbetuiging. We wensen dit extreme verlies nu in familiale kring te verwerken.”

Clarissa Bruno studeerde Master in de Rechten aan de KU Leuven en zocht volop haar weg op het carrièrepad. Daarnaast had ze een ruime vriendenkring en stond ze bekend als een sociaal en geëngageerd persoon. Haar overlijden op 25-jarige leeftijd laat een diepe indruk na bij iedereen die haar gekend heeft. Woensdagavond wordt in Maasmechelen een laatste groet gebracht aan Clarissa.

Onze redactie biedt Giuliano, Paola, Alessandra, de rest van de familie Bruno en alle vrienden en kennissen een oprechte blijk van medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Sigmar F. 2021-05-12 18:20:44

Innige Deelneming Paola en Giuliano Heel veel sterkte Niet te vatten

Guido V. 2021-05-12 11:26:03

Oprechte deelneming en sterkte aan de familie.

Antonio M. 2021-05-11 23:01:51

Dit is het ergste wat ouders kan overkomen. Wens de ganse familie veel sterkte. ❣⚘❣⚘

Gerelateerde berichten

Limburg

Zij hebben het niet gered:

Vincent Geeraert in Hasselt is aangesteld als curator voor de 4 faillissementen die donderdag werden uitgesproken in de rechtbank van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.