Nieuws Limburg Documenten voor ondernemers gratis beschikbaar

Documenten voor ondernemers gratis beschikbaar

Documenten voor ondernemers gratis beschikbaar

HR-dienstverlener Acerta kreeg de afgelopen dagen meer dan 10.000 vragen rond telewerken en economische werkloosheid. De antwoorden op de meest gestelde vragen werden alvast online gebundeld.

Om als ondernemer met alle formaliteiten rond telewerken en economische werkloosheid in orde te zijn, komen er heel wat documenten aan te pas. In plaats van deze alleen toegankelijk te maken voor de eigen klanten, heeft Acerta nu de hele reeks opengesteld voor alle Belgische bedrijven. Na registratie kunnen ze opgevraagd worden via deze link.

De HR-dienstverlener organiseert overigens ook webinars over al deze toepassingen. Ze kunnen gevolgd worden via deze link. Tot slot nog dit: ook de VDAB heeft heel wat info gebundeld rond HR-topics ivm het Corona-virus. Hiervoor kan je terecht op deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer