Nieuws Limburg Donald Muylle lapt Denis Thijs proces aan de broek

Donald Muylle lapt Denis Thijs proces aan de broek

Donald Muylle lapt Denis Thijs proces aan de broek

Denis Thijs, eigenaar en zaakvoerder van Princess Keukens in Zutendaal, mag zich opmaken voor een juridische procedureslag. Nadat hij voor de tweede keer ten strijde trok tegen Donald Muylle van Dovy Keukens uit Roeselare, is voor die laatste de maat vol.

denis thijsIn een advertentie in Het Belang van Limburg stelt Denis Thijs dat de reclame die Muylle maakt over het laminaat waarmee hij zijn keukens afwerkt, “puur boerenbedrog” is. “Hij doet alsof hij het warm water opnieuw uitvindt, maar die technieken bestaan al heel lang,” vindt Denis Thijs. “Ze zijn bovendien minder goed van kwaliteit dan de afwerking die wij voor onze keukens gebruiken.”

“We pikken het niet dat Princess Keukens ons in diskrediet wil brengen,” reageert Muylle in Het Belang van Limburg. “Onze kwaliteit is wel degelijk de beste. We zullen dan ook de gepaste juridische stappen ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.