Nieuws Limburg Donckers Koffie (Hamont) koopt West-Vlaamse collega

Donckers Koffie (Hamont) koopt West-Vlaamse collega

Donckers Koffie (Hamont) koopt West-Vlaamse collega

Donckers Koffie heeft in het West-Vlaamse Damme, Espresso Baristas overgenomen. Dit is het ambachtelijke koffiemerk van Dirk Desmet en wordt voornamelijk verkocht in de betere horecazaken en toprestaurants van West- en Oost Vlaanderen. Espresso Baristas komt onmiddellijk en met het hele assortiment onder de vlag van Donckers koffie uit Hamont-Achel. Dus ook de fairtrade koffie Efico Foundation behoort nu tot de Donckers-groep.

Met deze overname verwacht zaakvoerder Rudi Donckers tegen eind 2013 een verkoop van 35 ton koffie op jaarbasis. Begin 2013 komt de Hamontse onderneming overigen met eigen pads op de markt voor traditionele koffiemachines. “Deze pads zullen Espresso Sportboost en de Deca Pad worden gedoopt,” vertelt Rudi Donckers.

Het koffiebedrijf opent overigens begin januari 2013 zijn nieuwe kantoren in de thuisbasis Hamont-Achel. Er worden 5 personen aangeworven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.