Nieuws Limburg Drie Genkse tv-decors deze week in primetime

Drie Genkse tv-decors deze week in primetime

Drie Genkse tv-decors deze week in primetime

Als u in de komende dagen tussen de nieuwjaarsrecepties door even de tijd vindt om naar tv te kijken, is de kans groot dat u daar de noeste arbeid van Deusjevoo en Painting With Light (van Luc Peumans) uit Genk kan bewonderen. De decor- en interieurbouwers hebben immers zopas 3 exclusieve decors opgeleverd voor Vlaamse tv-producties.

a2o_deusjevoo_07Het eerste programma is Tegen de Sterren Op, woensdag om 20u35 op VTM. “Painting With Light (net als Deusjevoo gevestigd op C-Mine in Genk) stond in voor het decor- & lichtontwerp en wij hebben de uitvoering voor onze rekening genomen,” zegt Jo Peters. “Dit decor werd dit jaar trouwens flink uitgebreid, van één naar drie sets.”

Een dag later, op 8 januari, zijn op Eén de Mia’s te zien. “Ook deze show is hoofdzakelijk van Limburgse makelij, en opnieuw een combinatie van Painting With Light en Deusjevoo,” aldus Peter. “De knappe combinatie van licht en design zal zeker van het scherm spatten!”

Tot slot is er vanaf 12 januari op Eén de dagelijkse talkshow Bart & Siska. “In samenwerking met productiehuis Alaska bouwde Deusjevoo een gemoedelijke set, waarbij de nadruk ligt op een warme, ongedwongen en eerlijke televisiebeleving. Een perfecte afsluiter van de dag, en dit nog tot eind maart 2015.”

Kortom: Limburg kleurt je tv-dag!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.