Nieuws Limburg Drietal neemt gekende doe-het-zelver in Peer over

Drietal neemt gekende doe-het-zelver in Peer over

Drietal neemt gekende doe-het-zelver in Peer over

In Peer hebben 3 vennoten zopas de gekende familiezaak Rewo overgenomen. Het gaat om een handel in doe-het-zelf benodigdheden, die exact 50 jaar geleden werd opgericht door Albert REumers en Theresia WOuters (vandaar de naamgeving). De afgelopen 30 jaar stond Ivo Reumers aan het hoofd van de zaak.

Ondanks de vergrijzing en de 2 linkerhanden bij ‘de jeugd van tegenwoordig’ zien Marc Gielen, Maarten Eerdekens en Frank Vandijck een rooskleurige toekomst voor de winkel. “Er zijn uiteraard aandachtspunten, zoals de opstart van een online shop, die we laten samenvloeien met de bestaande handelszaak. We gaan ook de professionele klanten koppelen aan de particuliere afzetmarkt. Staat ook op de planning: een grondige renovatie van het pand, waarbij vooral het interieur zal aangepakt worden.”

Een niet onbelangrijk detail: de nieuwe zaakvoerders zullen de naam aanpassen, hetzij heel licht en subtiel. Zo wordt Rewo voortaan Reworks. “Een naam die de moderne toets moet uitstralen”, aldus nog Marc Gielen, Maarten Eerdekens en Frank Vandijck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.