Nieuws Limburg Drietrapsraket geeft Fineko flinke boost

Drietrapsraket geeft Fineko flinke boost

Drietrapsraket geeft Fineko flinke boost

Fineko, het accountants- en fiscaal-juridische advieskantoor uit Genk en Leuven, heeft een akkoord bereikt over de integratie van P&S Bedrijfsconsultants uit Hasselt. Daarmee wordt het team versterkt met 17 gespecialiseerde adviseurs. Tegelijk verstevigt Fineko het management door de toetreding van Pieter Van de Sijpe als nieuwe vennoot. Tot slot treedt het advieskantoor toe tot Partners in Accountancy, een netwerk van onafhankelijke accountantskantoren dat tot doel heeft om de uitdagingen in de sector samen aan te pakken.

Vooreerst kondigt Fineko de overname aan van P&S Bedrijfsconsultants uit Hasselt. Voortaan zal het team van 17 mensen, onder leiding van vennoten Marcel Pauwels en Davy Schabregs, de rangen van Fineko versterken. De klanten kunnen zo rekenen op extra en meer gespecialiseerd advies. Voor Fineko betekent de samenvoeging tevens een geografische uitbreiding van het werkdomein. De eengemaakte groep is nu aanwezig in nagenoeg de volledige provincies Limburg en Vlaams-Brabant, en in de Kempen.

Om de stevige structuur in goede banen te leiden, wordt het management van Fineko verder versterkt. Pieter Van de Sijpe is daarom aangesteld als nieuwe vennoot. Hij zal samen met de andere vennoten de strategie bepalen en de operationele werking van het bedrijf aansturen.

Eveneens met het oog op de verdere versterking, heeft Fineko beslist om toe te treden tot Partners in Accountancy. Het is een netwerk van 20 onafhankelijke accountantskantoren, waarin de administratieve en vaktechnische expertise van alle leden wordt gebundeld en gedeeld. Op die manier genieten alle klanten van een lokale, persoonlijke dienstverlening, ondersteund door een ruime verzameling van gespecialiseerde kennis en technologie.

“Al deze stappen maken deel uit van onze strategie om met stevige schoenen de toekomst in te stappen”, zegt vennoot Bart Vandeloo. “De digitaliseringsgolf en de andere uitdagingen die onze sector momenteel doormaakt, dwingen ons om doelbewust acties voor de lange termijn te ondernemen. Het permanente streven naar de optimalisering van onze dienstverlening en de zorg voor de continuïteit van onze onderneming, is een verplichting naar onze klanten en medewerkers. Fineko is vastberaden om iedere opportuniteit die een rooskleurige toekomst inhoudt, met beide handen te grijpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Tessenderlo
Tessenderlo

Gdpr is gdsgklgd voor kmo’s

Haast geen enkele website van Limburgse bedrijven is in orde met de GDPR-regelgeving. Bijna niemand laat controleren of ze aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.