Nieuws Limburg Drijfveer 2012 is voor ramenfabrikant Oben

Drijfveer 2012 is voor ramenfabrikant Oben

Drijfveer 2012 is voor ramenfabrikant Oben

De firma Oben uit Zonhoven heeft de onderscheiding Drijfveer 2012 gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt door de lokale Unizo-afdeling om een onderneming met bijzondere verdienste in de regio een hart onder de riem te steken. Eerder kaapten Artglas, AD Delhaize en The Fun Group de Drijfveer weg.

In de showroom van Befrako vond afgelopen weekend een plechtigheid plaats waar de nieuwe laureaat werd bekendgemaakt. Oben haalde het nipt voor Melo Sport en Selezione Vini Italiani. “Ondanks de sterkte van de twee andere kandidaten hebben we uiteindelijk voor Oben gekozen omwille van de resolute keuze voor de verankering in Zonhoven,” aldus voorzitter Dominic Tholen. “Dit uiteraard gekenmerkt door het mooie nieuwe bedrijfscomplex dat Oben aan de Beringersteenweg heeft gebouwd. Maar ook het personeelsbeleid, de actieve marketing en de automatisatie waren belangrijke pluspunten om deze Drijfveer aan Oben toe te kennen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.