Nieuws Limburg Drukker Clement Baillien overleden

Drukker Clement Baillien overleden

Drukker Clement Baillien overleden

In het UZ Leuven is zondag Clement Baillien overleden. De oprichter van de gekende drukkerij die zijn naam droeg, werd 71 jaar.

De fundamenten van het bedrijf Baillien & Maris werden gelegd in 1882, toen Louis Maris met een drukkerij begon. Na enkele generaties van de familie Maris, kwam in 1985 het bestuur in handen van Clement Baillien en zijn zonen Vincent en Patrick. Zo verhuisde het bedrijf in de loop der jaren van het centrum van Hasselt naar de Schippersstraat, aan de buitenzijde van de stad.

In 2001 werd vervolgens het mooie complex aan de Genkersteenweg gerealiseerd. Na het tragische verkeersongeval van zijn zoon Vincent in 2006, werkte Clement samen met zijn andere zoon Patrick verder aan de uitbouw van het bedrijf. Er werd bijna permanent geïnvesteerd in nieuwe machines, wat het marktaandeel sterk deed toenemen. De laatste jaren zette Clement een stapje terug, al bleef hij nauw betrokken bij het reilen en zeilen van Baillien & Maris.

Clement Baillien overleed zondag in het bijzijn van zijn familie. Hij laat een echtgenote, zoon, schoondochter en kleindochter na. De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag plaats om 10u30 in de kerk van Rekem (Lanaken). Namens Made in Limburg wensen we de familie, kennissen en zakenrelaties veel sterkte toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.