Dubbele onderscheiding voor Idéarte (Sint-Truiden)

Tijdens de Limburgse PR & Advertising Awards sleepte het Truiense communicatiebureau Idearté twee prijzen in de wacht. Met ‘Discrimineer’, een campagne in opdracht van het Meldpunt Discriminatie, won Idearté in de categorie ‘beste PR case’. Ook de Publieksprijs ging naar Idearté.

PR & advertising awards IdeartéDe PR & Advertising Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Limburgse communicatiebureaus, die beloond worden voor hun creativiteit. Er worden winnaars gekozen in de categorieën print, rekrutering (personeelsadvertentie), social media en PR (public relations). Daarnaast is er ook een Publieksprijs, voor de presentatie die tijdens de gala-avond het meest in de smaak viel bij de aanwezigen. Dit jaar vond de awarduitreiking plaats in de Bouwarena.

Zaakvoerder Patricia Robinne (links op de foto) blikt tevreden terug op deze mooie avond: “Het is altijd leuk als ons harde werk gewaardeerd wordt. Door klanten, maar dit keer ook door de buitenwereld. Ik ben heel erg fier op mijn creatieve team dat zich altijd 100% inzet en elke dag zorgt voor een fantastische sfeer.”