Nieuws Limburg Duitse wereldspeler in zee met Vansichen

Duitse wereldspeler in zee met Vansichen

Duitse wereldspeler in zee met Vansichen

De Duitse groep SEW-Eurodrive, een wereldspeler op het vlak van aandrijftechnieken en motoren, met een omzet van zo’n 2 miljard euro en 14.000 werknemers, gaat bij zijn klanten de oplossingen introduceren van de Hasseltse KMO Vansichen Lineairtechniek. Dit bedrijf is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd in alles wat lineair – heen en weer of op en neer – beweegt. Door de zeer specifieke expertise in ontwikkelingen voor de industrie, onder meer voor de automotive, machinebouwers en medische wereld, wil SEW-Eurodrive met Vansichen in zee.

Maxime Vansichen (rechts) met de baas van SEW-Eurodrive Belgium.

“We gaan voortaan samen naar de klant stappen”, zegt zaakvoerder Maxime Vansichen. “Een zeer belangrijke partner voor ons, aangezien we zo een introductie krijgen bij vooraanstaande klanten in de hele wereld.” Vansichen mikt dit jaar op een omzet van 7 miljoen met 11 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.